09-07-07

ZONDAG 8 JULI (FORT LAUDERDALE BEACH)

Vandaag was een luilekkerdag. Van al het vele reizen waren we gewoon doodop en een dag relaxen mag ook wel eens tussendoor. We begonnen met een goed ontbijt met alles erop en eraan. Dat hadden we al even niet meer gehad. Daarna zijn we alle drie het strand gaan verkennen. Het is hier een breed en groot strand, plaats zat. Ook een mooi strand met palmbomen, ’t is echt een plaatje. En wat opviel: je kan hier barbecue doen op het strand. Her en der staan barbecues bij picknicktafels, vast op het strand. Als we nu eens alle materiaal hadden… Het is zondag en op verschillende plaatsen waren ze aan het barbecuen. Terug op de kamer hebben we de kaarten geschreven naar iedereen thuis. Heel even gerust en daarna terug naar het strand. De zee was weer lekker wild, metershoge golven. Je kon amper rechtstaan. Een paar slokken zeewater binnengekregen, dat hoort er allemaal bij. Slechts één enkele schelp gevonden, de rest was kapot. Omdat het hier zo heet is waren we snel uitgeput. Even een frisse plons in het zwembad. Terug naar de kamer weer even rusten en daarna een wandeling langs het strand. We hebben wat rondgehangen in de winkels, een stuk pizza gegeten. Ondertussen ook de brandweer enkele keren zien passeren want we zijn hier vlakbij Station 49.

Bauke heeft eindelijk haar Crocs, Dominique heeft een toffe short gevonden. En dat was het zo een beetje. We zijn klaar om morgen aan onze lange tocht te beginnen naar Key West, iets meer dan vier uur rijden. Je hebt er koraalriffen en we zijn benieuwd… Hopelijk kunnen we eindelijk ons snorkelmateriaal gebruiken. Op naar het meest Zuidelijke punt van de Verenigde Staten…

 

Fort Lauderdale Beach 3

 

Ambulance 1

 

Fort Lauderdale Beach 6

 

04:45 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Dag Jo, Dominique en Bauke

Hier een klein berichtje van het verre België. Hoe is het met jullie? Zo te zien heel goed! Hier is het buiten het slechte weer heel goed. Jullie moeten de 5de augustus vrij houden want dan laten we onze Warre dopen.

Groetjes

Miet

Gepost door: miet | 11-07-07

De commentaren zijn gesloten.